Lezers gezocht!

Lezers gezocht!

Weet je graag welke debuten De Bronzen Uil 2017 te bieden heeft? Lees je graag? Deel je graag je mening over een nieuw boek? Dat kan!

Uitgeverijen sturen ons momenteel al de boeken van hun debuutauteurs door voor De Bronzen Uil 2017. In de loop van het jaar komen een 60-tal boeken bij ons toe. De jury gaat hiermee aan de slag en kiest tegen begin september de genomineerden voor De Bronzen Uil. Dit jaar laten we ook jullie kennismaken met de debuutromans van 2017.

Telkens wanneer een nieuw boek bij ons toekomt, zetten we de cover online op deze website en op Facebook. Jij krijgt de kans om een nieuwe roman te lezen én te recenseren! We nodigen je uit om een recensie te schrijven en zetten jouw mening nadien op de website van Het Betere Boek. Wil je andere leden en geïnteresseerden laten weten wat je van het te lezen boek vond, dan bezorgen we je in ruil daarvoor het nieuwe boek.

Interesse? Geef ons een seintje op info@hetbetereboek.be. Ben je de eerste die ‘JA, ik recenseer’ doorstuurt, dan sturen we het boek op. Vergeet niet je naam en adres te melden!

man